DIENSTEN

VISIE

De wensen van de klant staan voorop.

Voordat met klussen wordt begonnen maak ik duidelijke afspraken. Het is belangrijk dat het werk goed uitgevoerd wordt zodat u jarenlang kunt genieten van de door Frank gedane klussen. Ik vind het belangrijk dat zowel de klant, als ikzelf trots kunnen zijn op het eindresultaat. Op deze pagina vindt u een grootschalig aanbod waar u Frank Klust voor kunt inzetten.

Houtwerk op maat

Frank Klust is uw partner voor al het houtwerk op maat, van een kleine verandering tot een volledig project. Denk hierbij aan: alle soorten parket, laminaat, lambriseringen, pvc, luidsprekerkasten, tafels, reparatie van kozijnen en deuren, etc.

Houten vloeren

De belangrijkste specialiteit is het renoveren en schuren van oude of kaal gelopen houten vloeren. Frank heeft hierin ruim 35 jaar ervaring en zorgt ervoor dat uw vloer opgeknapt wordt zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Timmerwerk

Frank Klust heeft een ruime ervaring met het uitvoeren van maatwerk. Er worden oplossingen geboden voor particulieren en bedrijven. U kunt bij Frank Klust terecht voor al uw timmerwerk op maat. Vraag om een vrijblijvende offerte.

Overig werk

Buiten timmerwerk en specialismen in houten vloeren kan Frank Klust u ook helpen bij het uitvoeren van andere klussen in en om het huis. Voor een vrijblijvende offerte kunt u een gratis aanvraag doen.

FRANK KLUST

Over mij

Welkom bij Frank Klust!

Mijn naam is Frank van Beek en ben een ervaren parketteur die zich inzet om uw wensen te realiseren en u tevreden te maken en houden. Er wordt uitsluitend met eersteklas materialen van bewezen, hoge kwaliteit gewerkt. U wilt immers heel lang van het resultaat genieten! Rommel wordt uiteraard meteen opgeruimd en afgevoerd.

Meten is weten

Eerst worden de werkzaamheden opgenomen. Daarna wordt een offerte uitgebracht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meten is weten
1

Eerst worden de werkzaamheden opgenomen.

Passend ontwerp
2

U ontvangt van een passend ontwerp en prijsopgave.

Materialen van hoge kwaliteit
3

Er wordt uitsluitend met bewezen materialen van hoge kwaliteit gewerkt.

Oplevering
4

Indien u tevreden bent, wordt het werk aan u opgeleverd.

Parketvloeren

Wanneer er schade is ontstaan aan uw kostbare vloer door lekkage of beschadiging, is Frank Klust uw partner om de schade te herstellen. In nauwe samenwerking met u en uw verzekering wordt de schade opgenomen en hersteld. Frank Klust legt alle soorten parketvloeren, traditioneel en ambachtelijk, zwevend of vast verlijmd, laminaat, lamelparket, planken vloeren, kurk en PVC.

Houten Vloeren

De belangrijkste specialiteit is het renoveren en schuren van oude of kaal gelopen houten vloeren. Frank heeft hierin ruim 35 jaar ervaring en zorgt ervoor dat uw vloer opgeknapt wordt zodat deze er weer als nieuw uitziet. Gelakt, in de olie of was. En in bijna iedere kleur!

Houtwerk op maat

Frank Klust is uw partner voor al het houtwerk op maat, van een kleine verandering tot een volledig project. Denk hierbij aan: alle soorten parket, laminaat, pvc, lambriseringen, luidsprekerkasten, tafels, carports, veranda’s, etc.

Timmerwerk

Of het nu een radiatorombouw betreft of een deur afhangen, Frank Klust voert het werk vakkundig en netjes uit. Meubels opknappen, schuren of aanpassen, Frank Klust voert het steeds uit naar uw wensen!